Oppstartsmøte 2011-årgangen

Skriv ut
På oppstartsmøte fikk 2011-årgangen et dykk inn i klubbens kjerneverdier FELLESSKAP – GLEDE – UTVIKLING,  og hva dette kan bety for eget barns trivsel i vår klubb, samt en god gjennomgang av hvordan treningene skal drives av særdeles viktige foresatte som først og fremst er dyktige på å se hvert enkelt barn, og skal forsøke å tilrettelegge for å nå våre verdier.

Treningsinnhold på høstens treninger for 2011 på Arena 2 (se under her):

  • Sjef over ballen (12 min)
  • Fysisk lektrening (2 min)
  • Smålagsspill, 3-mot-3 (12 min)
  • Fysisk lektrening (2 min)
  • Øvelse/ lek eller teknisk del (12 min)
  • Smålagsspill (12 min)

Klubbens etablerte trenere leder treningene og skal utover i øktene involvere og inkludere 2011-årgangens trenere mer og mer, inntil de tar over i de siste øktene.

Første trening er søndag 17.september kl. 16.30-17.30. Etter treninga deles det ut gratisbilletter til OBOS-kampen Ranheim-Elverum som starter kl. 18.00.

Oppstart1

Aktivitetene utover høsten for 2011-årgangen er:

Oppstart2

 

Legg inn en kommentar