Oppstart i Ranheim Fotball

Her finner du informasjon om klubbens Oppstartskull (6-åringene), og hvordan nye spillere i alle kull kommer seg på plass i klubben.

Ønsker du å bli medlem i Ranheim Idrettslag?

Innmelding i idrettslaget og Ranheim Fotball skjer via vårt medlemssystem Spond Club.

Innmeldingsskjema for Ranheim IL

Her kan man velge å melde inn seg selv eller et barn, velge hvilken avdeling og lag/gruppe man skal ligge under, legge inn kontaktinformasjon, samtykke for bruk av bilder m.m.

For å få registrert flere familiemedlemmer under samme medlemskap i forbindelse med familiepris, må alle ligge med samme betalingskontakt. Dette ordner man selv underveis i registreringen via linken over, eller ved å ta kontakt med administrasjonen.

For eventuelle spørsmål angående medlemskap i Ranheim Idrettslag, send mail til post@ril.no

Oppstartskullet (jenter og gutter født i 2017)

Meld deg inn i Spondgruppa for J2017 eller G2017 om barnet ditt er en del av årets oppstartskull.

Gruppene vil bli brukt til å sende invitasjoner til trening og arrangementer, holde orden på oppmøte, dele nyttig informasjon og nyheter. Man må melde seg inn i Ranheim Idrettslag for å være forsikret på trening og kunne spille kamper. Innmelding i idrettslaget gjør man som vist øverst på siden.

Treningstid for seksåringene er planlagt å være én gang i uka, onsdager kl. 16:30-17:45. Fra onsdag 24.mai vil det være prøvetreninger hver onsdag ut juni måned. I forkant av dette holdes det et infomøte i regi av klubben. Tid og sted: 3. mai kl. 17:00, Ranheim Aktivitetshall 2.etg. Videre etter sommerferien er det kick-off 20.aug i forbindelse med A-lagets hjemmekamp mot KFUM. Mer info kommer. Meld inn barnet ditt i Spondgruppa for å få mer informasjon.

For eventuelle spørsmål angående oppstartskullet, send mail til oppstartsansvarlig.