Vedtatt utbygging av Vikåsen 9ér-bane

På Ekstraordinært årsmøte i Ranheim Idrettslag onsdag 6.september ble det blant annet vedtatt å bygge ny 9ér kunstgressbane på Vikåsen.

Et kritisk behov for mere baneflater til våre 1000 fotballspillere lykkes å bli realisert. Med ferdigstillelse tiltenkt august 2018, vil vi kunne oppnå mange fordeler i fotballen og i idrettslaget. Med økt baneflater vil vi kunne lage permante treningstider pr. årskull i fotballen, slik at dette igjen kan tilpasses inn i mot våre andre særidretter.

Vikåsen 9er

Tegningen viser banens beliggenhet i forhold til hallen på Vikåsen. En ny aktivitetsflate blir det også, her markert i sort og grått (skateramper). Garderobene i hallens 2.etasje vil bli brukt ifm kamper og godt med parkeringsmuligheter var også viktig forutsetninger for å bygge banen her.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s