RILCUP, Barnefotballdag og Tilrettelagt fotball

I Ranheim fotball arrangeres følgende aktiviteter årlig.

Ranheim Royals – Tilrettelagt fotball «Spilldag»

Starten av sesong:
Sammen med fotballkretsen inviterer vi alle lagene i trøndelag til spilldag for Tilrettelagt fotball. Vi setter av hele 7er-banen vår til 3v3-spill. Fotballkretsen setter opp dato for disse spilldagene. Kiosksalg, gode dommere og glede er inkludert.

Barnefotballsøndag

Vår og høst:
I samarbeid med våre sonelag Hommelvik, Malvik, Jonsvatnet og Charlottenlund blir vi enige om dato for hver klubbs barnefotball for 7-10 år. En gang for våren og en for høsten i hver klubb. Vi i Ranheim har evaluert oss fram til at vi vil bruke en hel søndag, der hele anlegget sperres av til dette, og vi kan kjøre alle kullene sine 3er-kamper i de 12 nye 3er-vantene våre og 5er-kamper ved bruk av de fleste av våre 28 stk 5er-mål på anlegget. Barnefotballheftet finner du HER.

Eat Move Sleep RIL-cup

September:
Klubbens over 40-årige tradisjon fortsetter. I 2016 feiret cupen 40-årsjubileum, og ved inngangen til 2017 ble vi som eneste klubb i Norge tatt opp som ambassadør for Eat-Move-Slepp-konseptet til NFF og Bama. Med over 200 lag, der vi spiller 3er-, 5er- og 7er-kamper med riktige baner og mål, inklusiv 3er-vant, 5er-mål og 7er-mål, setter klubben er sterkere fokus på fasilitetene i og rundt cupen. I våre kiosker vil du blant annet finne en sunnest mulig tilnærming til mat og drikke.