Trenerforum 4 av 4 for 2023

Skriv ut

Årets siste Trenerforum hadde fokus på Sportsplan 2.0, Teamutvikling og Demoøkt av differensiering. Fornøyelig gjeng på Extra Arena under demoøkta til G16.

Under tema Sportsplan 2.0 ble det dypdykk i planens oppbygging, en tur innom noen av øvelsene, klubbens visjon og verdier, samt kommunikasjon i hverdagen.

Hovedtrener og hovedlagleder J14 ble deretter intervjuet om deres historie med Teamutvikling gjennom over 8 år på kullet sitt. Det kom klart fram at det har vært jobbet godt med å forvalte et godt startgrunnlag av voksne, der raushet med hverandre fremstår som en av de sterke verdiene for spillere og voksne.

Før og under demoøkta G16 gjennomførte, var det fokus på hva differensiering innebærer. Det ble etterhvert klart for alle at differensiering er noe som skjer og skal skje hele tiden. Vi justerer både feedback/ forward, belastning, innhold, roller, utfordringer, ansvar, krav og kvalitetsfokus ut fra det den enkelte spiller har behov for. Det er i dette bildet klubbens visjon er gjeldende – med 100%s pillerutvikling for alle!

Videre trenerutvikling i klubben går nå ut sesongen med trenerveiledning, før vi må passere nyttår før vi igjen møter nye Trenerforum.

God høst til alle!

Legg inn en kommentar