RIL-Cup blir OKEA Cup Ranheim

Skriv ut

Vi har den store gleden av å annonsere at klubben har undertegnet en betydelig partneravtale direkte knyttet til navnet på vår tradisjonelle RIL-Cup. Avtalen er 3-årig, og navnerettigheten er gitt til selskapet OKEA. OKEA er et norsk oljeselskap som ble grunnlagt i 2015.

Ettersom OKEA er opptatt av og ønsker å bidra direkte til barn og unges oppvekstvilkår, opplever vi i Ranheim avtalen med OKEA som en stor anerkjennelse av vårt arbeid ovenfor våre 3700 medlemmer og 1200 fotballspillere i klubben.

Etter 40-årsjubileet for cupen i 2022, markerer denne avtalen starten på fortsettelsen med å utvikle cupen. I tillegg inspirerer og motiverer avtalen generelt for økt kvalitet i vårt arbeid ovenfor våre barn og unge, jenter og gutter.

I møte med OKEA har vi møtt særdeles varme mennesker som ser og bryr seg ideelt om oppvekstvilkårene til våre medlemmer og for de som kommer for å delta på cupen. Avtalen scorer høyt på klubbens verdisett med felleskap, glede og utvikling i fokus.

Vi retter en stor takk til Ranheim IL Topp, som har fasilitert arbeidet med avtalen ved Peder Winsnes, som her signerer avtalen sammen med Jon Are Nilsen fra OKEA.

Vi gleder oss til en spennende reise sammen med OKEA.

Legg inn en kommentar