Trenerkurs i Ranheimsregi

Lagt ut av
Skriv ut

I mars vil mange trenere trekke til Ranheim for utdanning og kursing!

Helga 4.-5. mars kommer et tosifret antall trenere for å delta på NFF Keepertrener B-lisens her på arenaen. Kurset holdes av Thomas Stavnem (Kil/Hemne) sammen med Ranheims egne keepertrenere Eirik Klette (Kvinner Senior) og Peder Veiseth (Menn Rekrutt). Kurset er for alle som har en rolle i et trenerteam på barne- og ungdomsnivå, eller for de som rett og slett bare er nysgjerrige og søker mer kunnskap om keeperrollen.

Gjennom helga skal deltakerne dykke inn i:

  • Kartlegging og trening av keeperens offensive og defensive ferdigheter – både som spesialist og lagspiller
  • Keeperen og resten av laget – hvordan jobber vi med begge samtidig
  • Samhandling i trenerteamet – hovedtrener, keepertrener, assistenttrener

I tillegg kommer herrelagets keepertrener, Pedro Espinha, og forteller om hvordan han jobber. Billett til cupkampen Ranheim – Bodø/Glimt inngår i kurset.

6. mars starter vi med vårens Grasrottrenerkurs, og i år som i fjor er det vår egen trenerveileder og hovedtrener Menn Rekrutt, Eskil Husby, som holder kursene.

Delkurs 1, 2, 3 og 4 avholdes hver sin påfølgende uke. Du finner datoer og påmelding i NFFs kurskalender. Kurset bygger på noe E-læring, men mest praksis. Gjennom hvert delkurs får alle som deltar gode verktøy til å lede en fotballaktivitet, tilpasset eldre og eldre spillere etter hvilket delkurs man tar.

Har du barn som er en del av årets oppstartskull, anbefaler vi deg å ta turen innom Ranheim for litt faglig input nå den første uka i mars. Kursavgiften dekkes av klubben. Kjapp deg å melde deg på før plassene fylles opp!

Legg inn en kommentar