Ny ansatt i administrasjonen

Lagt ut av
Skriv ut

Eskil Husby er fra 1. januar ansatt som SportsAdmin i fotballavdelingen. Han er ansatt i en 50 %-stilling og skal være et bindeledd mellom administrasjonen og lagene og aktiviteten. Vi er glade for å få Eskil med på laget.

Eskil kom til Ranheim i 2019 fra Namsos, hvor han startet sin trenerkarriere som 16-åring i 2015. I 2020 var han aktiv i klubben som trenerveileder i barnefotballen og som medtrener på menn senior rekrutt. Han har UEFA B-trenerutdanning.

Arbeidstiden vil veksle mellom kontorjobbing på dagtid og oppfølging av oppgaver på feltet på ettermiddags- og kveldstid. Han blir et viktig bindeledd mellom administrasjon og sportslig ledelse og spillere, trenere og lagledere.

Stillingen har følgende fokusområder:

  • Ranheim sine fotballskoler
  • Ranheim FFO (fotballfritidsordning)
  • NFF Grasrottrenerkurs
  • utstyr til treningsbruk og bekledning til trenere/ledere
  • baneplan
  • sosiale medier

Eskil kombinerer stillingen som SportsAdmin med trenerrolle i menn senior rekrutt.

Legg inn en kommentar