Maja Krogh og Katrine Kjeldsberg på utlån til RBK

Skriv ut

Flaggskipet i trøndersk kvinnefotball, RBK, har ved inngangen til 2020-sesongen etablert en kvalitativt sterk og fremtidsrettet spillergruppe på sitt Rekruttlag.

RBK har tatt et bevisst ansvar for å opprettholde gode vekstsentra i klubbene rundt seg, ved at de ikke har hentet inn flere spillere enn strengt tatt nødvendig for å ha en funksjonell tropp på Rekruttnivået i Norges største klubb. Med begrenset antall spillere i troppen, og en unormalt høy skadefrekvens i høst, har dette truet spillerantallet til kamptropp og en funksjonell treningshverdag.  

Ranheim fotball her i den sammenheng blitt forespurt om utlån på to av våre spillere for å hjelpe av med situasjonen. Spillere som skal på utlån i en slik sammenheng må ha vist stabil høy dedikasjon til idretten over år, være fysisk robuste, ha god læringsevne, nærme seg en bevisst 24/7-utøver, tåle et utfordrende miljø og må holde et høyt nok ferdighetsnivå.

Dette har Maja Krogh (t.v) og Katrine Kjeldsberg (t.h) og de skifter dermed drakt til RBK ut denne høsten. Etter endt utlån skal begge de to 2003-spillerne tilbake igjen til Ranheim senior kvinner for å forberede ny sesong der.

Vi takker RBK for et utmerket samarbeid, også i denne saken.

Legg inn en kommentar