Ranheim Fotball sertifisert som NFF Kvalitetsklubb

Skriv ut

En ny milepæl i klubbens utvikling ble nådd denne uka, i det Norges Fotballforbund godkjente Ranheim Fotball som Kvalitetsklubb.

Det betyr at klubbens spillere, trenere, ledere, medlemmer, styret og administrasjon har etablert seg på et nivå der kvaliteter innenfor aktivitet, organisasjon, kompetanse og samfunns- og verdiarbeid er kommet opp på et godt kvalitetsnivå, definert av Norges Fotballforbund.

Det er med stolthet jeg kan si at de kvaliteter vi sammen har skapt i vår klubbutvikling har sitt klare utgangspunkt i det viktigste i vår klubb
– den gode opplevelsen!

Opplevelsen av å tilhøre et stolt FELLESSKAP, opplevelsen av å kjenne på GLEDE ved å drive på med fotball, og opplevelsen av UTVIKLING som motiverer oss alle til å ville mer sammen.

Disse opplevelsene vet vi krever dedikasjon av dyktige frivillige over tid for at de skal bli gode nok for alle. Vi jakter videre på KVALITET i opplevelsen til alle.

Det er naturlig å anerkjenne et offensivt styre som for om lag fire år siden valgte å satse på at sportslig utviklingsfokus ville bringe oss fram til en klubb med kvaliteter nok i hverdagen til at dette også kvalifiserer oss som Kvalitetsklubb. I klubbutviklinga disse fire årene har kriteriene i Kvalitetsklubb, NFF sin Handlingsplan, samhandlinga med Ranheim Toppfotball og klubbens egne undersøkelser alltid ligget til grunn for de prioriteringer som er gjort i utviklinga.

Kriteriene for å bli Kvalitetsklubb kan du lese om HER.

Vi stuper mot ferietid, og legger av den grunn naturlig nok markeringen av dette til tidlig høst, når alle er tilbake igjen, og vi kan samles mange.

Hjemmekamp i OBOS-ligaen når vi møter Ull/Kisa mandag 14.september blir øyeblikket der vi alle sammen skal få kjenne på STOLTHET over det vi er og skal være.

Gratulerer til hele klubben!


 [FRS1]

Legg inn en kommentar