Velykket merkeprøvedag på fotballens festdag

Lagt ut av
Skriv ut

I puljer på mellom 8 og 12 spillere gjennomførte over 200 barn og ungdommer i klubben NFFs Teknikkmerke i løpet av en åttetimers merkeprøvedag lørdag 16. mai.

Av Fredrik R. Eriksen

Selv om måneden ikke skal tilsi vinterjakke, lue og ull, var det ingenting å si på stemningen under Ranheim Fotballs egen festdag. Spillerne har vært gjennom sju ulike teknikkøvinger. Ferdighetsmerke til alle som har deltatt.

NFFs merkeprøver dreier seg om teknikk (utførelse) og ikke valget, som jo er en sentral del av fotballferdigheten og som må trenes på i andre sammenhenger (mye småspill). Teknikkmerket finnes i fem ulike varianter; blått, rødt, bronse, sølv og gull.

Over 200 barn og ungdommer har deltatt puljevis gjennom hele dagen. Med gode smittevernstiltak og hensyntatte sentrale retningslinjer i samråd med helsemyndigheter, mattilsyn og andre instanser, har dagen gått bra.

Flott og god stemning, veldig bra innsats og gjennomføring av alle som har deltatt på merkeprøvedagen. Nå har alle fått et synlig bevis på hva de har fått til i form av en diplom og et merke i enten blått, rødt, bronse eller sølv, sier sportslig leder for forballavdelingen Christoffer Hansen om gjennomføringen.

A-laget ved herrer og kvinner, rekrutt og juniorspillere deltok som instruktører i forbindelse med gjennomføringen

Legg inn en kommentar