Bygging av Overvik Corner i gang

Lagt ut av
Skriv ut

Klubben skal sette opp Overvik Corner – og trenger din hjelp.

Kjære Ranheim-supportere. Arbeidsfolk fra 1901!

Vårt flaggskip skal straks ut å kjempe om poeng i årets Eliteserie. Spillerne er klare til å gi publikum minnerverdige opplevelser. Nå ønsker klubben også å gi noe tilbake til dens supportere, som år etter år støtter opp under laget. Det skal bygges en møtearena og ny ståtribune for hjemmefansen. Møtearenaen vil benyttes som samlingsted, med servering av mat og drikke på kampdag. Resten av året vil den være tilgjengelig for bruk av hele idrettslaget, og alle lag i breddeavdelingen kan benytte den i forbindelse med sine arrangement.

Skisse av Overvik Corner

Første seriekamp er mot Tromsø 31.03! For å klare å ferdigstille det nye tribuneanlegget trenger vi hjelp fra arbeidsfolk. I perioden 22.-26.03 ønsker vi å samle dugnadshjelpere. Kjenner du på at dette har du lyst til å være en del av. Send en mail om hvilke tidspunkt du kan være tilgjengelig til dugnadsansvarlig, Thomas Mostervik, thomas.mostervik@trondheim.kommune.no.

Legg inn en kommentar