Vikåsen kunstgress 9er

Skriv ut

Nå er det endelig klart for bygging til våren!

Anleggsbygging er ingen enkel affære i hverdagen, men etter mange omkamper i møte med ulike interessenter er det endelig klart for oppstart bygging av vår nye kunstgressbane på Vikåsen nå til våren 2019 – vi er klare.

Den nye banen blir satt opp mellom Vikåsen barneskole og Markaplassen ungdomsskole, vil måle 70 x 50 m i spillflate og vil muliggjøre en mer forutsigbar baneplan for klubben. Det vil selvsagt også medføre tydelige prioriteringer rent økonomisk i klubben framover, til det beste for oss alle.

Når ny 9er kunsgressbane står ferdigstilt på Vikåsen, skal vi permanent sette ut en del av våre 3èr-vantbaner nede på Ranheim. Økt banekapasitet, 3èr-vantcuper, treningsvariasjon og bedriftsturneringer er noen av flere nye bruksområder for slike vant.

Kanskje viktigst av alt, så skal 3èr-vantbanene kunne brukes som «Løkka» for alle våre spillere, der den frie leken med ball får plass og den rene gleden dyrkes og spilleren kan finne sitt neste jeg i sin lek.

3ervantene

Legg inn en kommentar