Årets Barnefotballklubb 2018

Skriv ut
Kjære Ranheimvenn!

Du har hørt det,
du har sett det,
du har snakket om det,
men aller viktigst,
du har
FØLT det.

Følt at klubben i ditt hjerte har løftet seg. Følt at det går i riktig retning, at ting ordner seg til det bedre. Utviklinga har vært mangfoldig på kort tid, stolthet og lidenskap har fått en stabil grobunn å vokse på – TAKK for DINE bidrag til det vi sammen har skapt som en god klubb å være i.

På årets «Trøndersk Fotballseminar» ble vi med bakgrunn i dette kåret til og hedret som
ÅRETS BARNEFOTBALLKLUBB 2018. 

Juryen vektla følgende grunner til denne hederen av vår klubb:

  • Klubben har etablert en svært tydelig Sportplan med virkning i alle årskull, der erfaringer med spillestilen fra Eliteserielaget gjennomsyrer hele planen ned til de yngste.
  • Klubben har etablert faglig sterke Trenerveiledere som jobber med alle lag i klubben, slik at Sportsplanen stadig gjennomføres med økende kvalitet i hverdagen.
  • Klubben har vært hovedarkitekt og pådriveren bak organisering av Barnefotballen 7-10 år i sin sone, der tydelige rutiner og sportslige fokus nå er i ferd med å bli praksis.
  • Klubben har de siste årene tatt ansvar for, på vegne av fotballkretsen, å gjennomføre Grasrottrenerkurset. Klubben har i denne perioden rekruttert svært mange trenere til å ta kurset.
  • Klubben tok på alvor at spillformen 3er skulle inn i fotballen, da det ble jobbet intenst med å få finansiert investering av hele 12 stk 3er-vant i perioden. Denne spillformen blir et absolutt krav fra 2019-sesongen.
  • Klubben har satt Jentefotball på kartet, og det rekrutteres alltid både jente- og guttelag i oppstarten av nye kull. Det er etablert stabile jentekull hele veien opp mot seniorlaget, og jentelag fra fjorten år og opp er bevisst forfordelt med tanke på banetider i klubben.

Vi er alle opptatt av å skape en bedre hverdagen der FELLESSKAPET, GLEDEN og LIDENSKAPEN skal stå i sentrum for alle. Min opplevelse er at vi stadig tar steg på dette – i riktig retning.

Samtidig skal vi være svært kritiske til oss selv i dette, der det er viktig å stille høyere krav til oss selv på hvordan vi framstår nå og senere. Vi har gode, sunne og viktige forpliktelser å ivareta som klubb nå. Vi ønsker et fellesskap som er stolt av klubben sin, men som evner å holde tak i ydmykheten for å mestre veksten klubben har gjennomgått – «de e’ itj’nå som kjem tå sæ sjøl», og vi skal være rause og gode lyttere til alle i og rundt vår klubb.

Gratulerer som bidragsyter til Årets Barnefotballklubb!

Én kommentar

  1. Gratulerer Frank Robert, Christoffer og alle gode medhjelpere. Dette varmer et gammelt Ranheimshjerte!

Legg inn en kommentar