Perry og gutta leverte

Skriv ut
Gjennom vår status som AMBASSADØR i Eat-Move-Sleep får vi årlig besøk av en representant fra NFF som gjennomfører en treningsøkt med en av våre lag, og deretter holder et foredrag knyttet til EMS. I fjor hadde vi besøk av vår egen historiske storspiller Ragnhild Gulbrandsen og i år fikk vi den store glede av besøk fra nok en god gammel  kjenning i landslagstrener Per Joar Hansen (52).

Møte mellom Per Joar Hansen og G14-spillerne våre ble en virkelig kvalitetsopplevelse. Bivånet av trenere, foresatte og klubbledelsen satte Perry standarden fra start. Med imponerende teft klarte han raskt å identifisere mestringsnivået til guttene og utfordret dem der. Og guttene responderte godt med både dedikasjon og besluttsomhet som skapte en sterk progresjon gjennom økta. Resultatet av samhandlinga mellom spillere og trener ble til en eksemplarisk økt over temaet «Ankomstfasen».

Med et presserom fylt til randen av foresatte og trenere tok Perry oss med på sin reise som spiller og trener i møte med fokuset som ligger i Eat-Move-Sleep-konseptet. Fra biff på kampdag i RBK-trøya til å vite at EMS er sentralt og legger samme vilkårene for oss alle, loset han oss gjennom sin spennende reise av å oppdage den hverdagslige betydning av å ta dette på alvor. Enten vi vil tilrettelegge for en best mulig hverdag med overskudd til gode opplevelser i skolen, på jobben eller i fritida, så gjelder dette for kvalitet i hverdagen.

RIL-trening 210818-24 (1)

Vi takker Per Joar for en ekstrem tilstedeværelse og for et faglig tydelig og inspirerende besøk, foresatte og trenere for stort oppmøte og spillerne for en skjerpet tilstedeværelse som gav den intense opplevelsen fotball skal være. En spesiell takk til Sigbjørn Hoff for utmerket tilrettelegging inn mot og i økta. Og vi sender den varmeste omtanke til Eirik som avsluttet en strålende økt med et svært uheldig armbrudd.

En livslang opplevelse er skapt for alle!

IMG_9104

Foto: Bjarte Johannesen og Vegard Moen.

Legg inn en kommentar