Ranheim vinner G16 og G19 i Skandia-Cup

Skriv ut
Årets Skandia-Cup er avsluttet og vi står tilbake med deler av fasiten. G16 og G19 blir Cupvinnere i sine klasser – vi gratulerer.

IMG_1976

Etter to meget seervennlige finaler i G16 og G19, der vårt spill i 4-3-3 er tydelig og godt utviklet i de fleste faser av spillet, kan vi konkludere med en særdeles godt gjennomført cup som klubb.

Vi deltar i 21 av 22 klasser, og der siste kull på J11 fikk dra på sin første reisecup til Røros. Vi får vinnere i B-sluttspill i klassene G15, G14 og J13 – vi gratulerer.

Faktagrunnlag for alle våre lag i ungdomsfotballen:

  • Vi deltar med 19 ungdomslag (13-19 år)
  • Vi scorer 6,1 mål pr. lag i innledende gruppespill, og slipper tilsvarende inn 5,5 mål
  • Vi tar 4,8 av 9 mulig poeng pr. lag i innledende gruppespill
  • Vi er litt over gjennomsnittet med en tabellplassering på 2,4 pr. lag i innledende
  • 11 lag ender opp i A-sluttspill og 8 lag i B-sluttspill
  • Vi deltar i 8 semifinaler og 8 kvartfinaler
  • Vi vinner alle de 5 finalene vi kommer til, 2 i A-sluttspill og 3 i B-sluttspill

Laget

Opplevelsene sitter igjen, med stolpe ut, et superbytte, spiller som tar steg vi ikke så komme, en feil dommeravgjørelse vi klarte å svelge unna, stolthet når utøverne våre er gode ambassadører, forløsende scoring, vaiende flagg fra ivrig foreldre, Fair play, omsorg etter en hard duell, inkluderende spill, ingen parkeringsbot, varmt kunstgress, trener på kne foran sine spillere, sola, regnet og målene.

Opplevelsene vil vare i alle, og ligger der lengre enn resultatene. Disse opplevelsene som våre dyktige trenere og ledere har tilrettelagt for at våre utøvere skal sitte igjen med – ekte GLEDE, det intense FELLESKAPET, med nyvunnet UTVIKLING og økt iver etter nye øyeblikk i sin hverdag.

Takken går uavkortet til våre trenere og ledere for nok en strålende leveranse, her representert ved vårt trenerteamet til årets vinnere i G16.

Trenere

Link til å se finalekampene på Adressavisen.no – G16-finalen og G19-finalen

Legg inn en kommentar