ProTurf skal levere nytt kunstgress

Skriv ut

Topp kvalitet på EXTRA Arena når det blir nytt kunstgressdekke.

ProTurf er blant landets ledende kunstgressleverandører og er valgt som leverandør av nytt kunstgressdekke på EXTRA Arena. Vi vil bytte banedekke i sommerpausen og endelig vil vi kunne tilby topp kvalitet for trening og kamper.

ProTurf er lokalt forankret og det er trønderen Christian Steen, mangeårig toppfotballspiller, som er mannen som skal sørge for at EXTRA Arena i del 2 av sesongen får det beste kunstgresset i Eliteserien.

– Det er det samme dekket som vi blant annet nå er ferdige med å legge på Viking Stadion. Det kjennetegnes av sterk slitestyrke og perfekte spillmessige forhold for det øverste nivået i norsk fotball. Når vi nå får lagt dette dekket i juli måned er vi sikre på at Ranheim med stolthet skal ønske motstanderne velkommen til optimale forhold etter sommeren, forklarer Christian Steen i Proturf.

Frank Lidahl i Ranheim skryter av leverandøren, som forstår en klubbs behov og kan tilpasse optimalt dekke ut fra om det er toppfotball eller breddefotball.

– ProTurf er lokal forankret, vi tror på at det betyr en ekstra kvalitet å kunne skape noe sammen med lokale aktører på alle områder. ProTurf er opptatt av trygghet, tilgjengelighet og kvalitet i arbeidet sitt, dette er verdier vi har kjent på i prosessen som førte til valget av de som leverandør. Vi har flere baner på Ranheim som skal bytte dekke de kommende årene og ser på ProTurf som den optimale samarbeidspartneren når det gjelder kunstgressdekke, sier Lidahl.

Legg inn en kommentar