Årlig møte gjennomført

Lagt ut av

Skriv ut
Torsdag kveld ble klubbens årlige møte gjennomført i Klubbhuset. De fremmøtte fikk gjennomgått beretninger fra styret, administrasjon, sport, handlingsplanen og Eat Move Sleep RIL-CUP som viser en klubb i stor utvikling, samt et regnskap som viser at klubben har fått god kontroll på økonomien. I tillegg ble det valgt nytt styre.

Christoffer Hansen ble valgt som ny styreleder. Han erstatter Geir Mæland som tidligere denne måneden ble valgt til ny styreleder for toppdelen av klubben. Han fortsetter i styret da han ble valgt inn som ordinært styremedlem.

I tillegg ble Andreas Dullum og Unn Tove Wågbø valgt inn som nye styremedlemmer. Andreas har vært med som varamedlem det siste året. Nye varamedlemmer ble Tiril Nordgård Løkken (ungdoms-/utøverrepresentant) og Odd Guldbrandsen.

Kristin Wigum-Karlsen og Gry Fiksdal ble takket av som hhv. styremedlem og varamedlem, men fortsetter i andre roller i klubben. Klubben takker Kristin og Gry for innsatsen i styret og ser fram til fortsatt å bruke deres kompetanse på andre områder.

 

Legg inn en kommentar