Oppstart Team BDO

Skriv ut
Ranheim TF arrangerer i samarbeid med NFF Trøndelag Team BDO 16 og 17 SØR i Januar og Februar.

Piloten som ble starten med 16-åringene i 2017, er i år videreført med 17-åringene, samtidig som et nytt 16-årskull er tatt inn. Ranheim som Toppklubb ønsker, i samarbeid med kretsen, å ta en tydelig posisjon i trøndersk fotball, der de bidrar til utviklingen av aldersgruppen 16-21 år. Dette tiltaket er en del av dette arbeidet, og et arbeid som kan videreutvikles i årene som kommer.

Hensikten med tiltaket er å gi spillere som er kommet lengst i sitt årskull referanser på eget årskull, hverdagen i toppklubb og et innblikk i landslagsskolen, som er fagplanen for våre aldersbestemte landslag. 

Årets tiltak består av totalt 7 samlinger, der observasjon av Ranheim A-lag, 4 treningsøkter og 2 kampsamlinger står på agendaen. Det jobbes med temaene treningskultur, 24-timersutøver og landslagskolen i angrep og forsvar, med tanke om å påvirke og inspirere spillere som ønsker å nå langt i fotballen.

I år er det totalt 36 gutter på tiltak, fordelt på 01 og 02 kullet, fra klubber som Byåsen, Ranheim, Strindheim, Nardo, Orkla, Heimdal, Tiller, Vestbyen, Malvik, Hitra og Vanvik. Spillere med tilknytning til Salmarakademiet er de eneste i Sør-Trøndelag som ikke er vurdert inn til dette tiltaket. 

Etter to samlinger kan det så langt sies at dette er en dedikert og lærevillig gruppe med unge spillere som Ranheim TF ser verdi i å hjelpe i deres utvikling, i samarbeid med krets og klubbene, til det beste for Trøndersk fotball.

Legg inn en kommentar