62 påmeldte lag sesongen 2018

Lagt ut av

Skriv ut
Ranheim Fotball har sesongen 2018 påmeldt 62 lag til seriespill, NM og OBOS-cup fra 11 år og opp til oldboys. Dette kommer i tillegg til alle de 3er- og 5er-lagene vi har fra 7 til 10 år i barnefotballserien.

Spennet er stort fra eliteseriespill for senior herrer A og 3.divisjon for senior kvinner A, til blant annet 0.divisjon for Gutter 16 år og Jenter 15 år, 1.divisjon for Gutter og Jenter 13 år, og flat serie for Jenter 11 og 12 år – akkurat slik det skal være i en bredde- og toppklubb. Sammen med lagene fra 10 år og nedover vil vi i 2018 spille både 11er-, 9er-, 7er-, 5er- og 3er-fotball på Extra Arena og Ranheim Arena 2.

Ekstra gledelig for oss er at jentesatsinga til klubben og den enorme rekrutteringa har ført til at vi nesten har like mange jentelag som guttelag i klubben.

Det ligger derfor til rette for mye fellesskap, glede og utvikling for våre lagledere, trenere, spillere, dommere og foresatte i 2018-sesongen.

Legg inn en kommentar