HEDRET PÅ FOTBALLGALLA

Skriv ut

Lørdag kveld holdt fotballavdelingen i Ranheim Idrettslag fotballgalla sammen med Ranheim Fotball topp. 250 sponsorer, ildsjeler, spillere, trenere og andre bidragsytere var samlet på Thon Hotel Prinsen for å gjøre stas på seg selv og se frem mot en ny sesong – denne gang med et a-lag i Eliteserien.

Fra scenen var det daglig leder Frank Lidahl som sammen med speaker Terje Walther som loset oss gjennom kvelden. En kveld som bød på underholdning, musikk, videoer fra sesongen 2017 og utmerkelser.

Årets spiller 2017

Årets spiller har vært en av flere avgjørende spillere for våre prestasjoner i 2017. Han ble spesielt viktig i de kampene det sto mest på spill, og mot de beste lagene.

Han er et fremragende eksempel på å lede; ved å gå foran som et godt eksempel. Han er profesjonell til fingerspissene i form av sin måte å tilrettelegge en hverdag der jobb, familie og fritid krever sitt. Han sprer kløkt og erfaring på sin sindige måte å framstå på i garderoben, og sprer entusiasme og råskap i sin måte å være på banen. Ingen har lyst til å spille mot han. Sagt av motstandere: det er vondt og du har aldri god tid hvis han er på motstanderlaget.

Til tross for at han har vært i gamet i mange år, og har perfeksjonert sine styrker, har han tatt store utviklingssteg i tolkningen av rollen sin. Du ser han ofte hindre mål med kløkt og arrighet, eller en voldsom lyst til å komme først fram i motstanderens målområde for å avgjøre kampen for oss. Trolig en av de mest løpssterke spillerne i norsk fotball, og med en vinnervilje det lukter svidd av. Fotballens svar på IL Tempo Gigante. Årets spiller 2017 er Mads Reginiussen

Årets unge spiller 2017

Årets unge spiller tok store steg i sesongen som var. Han etablerte seg som en ubestridt spiller i sin posisjon, og utviklet sine ferdigheter på en systematisk måte gjennom sesongen. Han står for en enorm offensiv innstilling og lyst til å terrorisere motstanderen med fart og løpskraft, samt raske ballferdigheter. Innstendig jobbing med de defensive egenskapene skapte stor framgang i den delen av spillet også. Mest av alt utviklet han sin mentale styrke, og er til tross sin unge alder en lederfigur i laget. Du hører han ofte «rive kjeft» på både unge og gamle som ikke gjør jobben etter hans standard. På slutten av sesongen ble han også helt avgjørende for oss. Gjennom å stå fram uredd og stolt tok han ansvar for avgjørende straffespark borte mot Fredrikstad i innspurten, og ikke minst når alt sto på spill, i kvaliken mot Sogndal. Han scorte på sikkert vis i begge kampene selvsagt. Årets unge spiller er Aslak Fonn Witry

Årets ildsjelpris 2017

Prisvinneren har over mange år lagt ned en betydelig innsats og vist et stort engasjement i sitt arbeid for fotballmiljøet i Ranheim. I 2017 har dette toppet seg med sterkt kvalitetspregede bidrag knyttet til ikke mindre enn 8 roller innen sport. Prisvinneren har klare meninger om det vi driver med, har høy sivil utdannelse, gjennomførte B-lisens i 2017 og søker rått å øke kvaliteten på det arbeidet han driver med.

Prisvinneren er et utpreget konkurransemenneske og vil selvfølgelig vinne kamper, men over dette står alltid utvikling av alle spillerne har rår over. Han er konkret, positiv og konstruktiv som trener. Prisvinneren fyller hele 40 år 1.april, og det er ingen spøk, for han legger fremdeles ned 7-8 økter i uka for å holde formen som kreves for å være kaptein på det norske Futsal-landslaget. Han er klubbens Spillerutvikler, trener for G16 og J11, sitter i Sportslig utvalg, er spiller og trener for Ranheim futsal, er veileder på Trenerkursene i klubben og trener på BDO G16 nå i vinter.

Vi snakker selvsagt om at Årets Ildsjelpris går til – Stian Reinertsen

Årets kvinnespiller

Årets spiller i kvinnelaget er ei ekte RIL jente, som i år har taklet å bekle flere roller i laget, og det med særdeles god evne til raskt å identifisere og tilfredsstille rollekravene. Spilleren er en ydmyk spiller som reflekterer godt rundt egen utvikling og har et sterkt vinnerinstinkt. Hun er selv sin største kritiker, og dette driver henne fremover. Hun er godt likt av alle, samt veldig lydhør og lærevillig i trening og kamp.

Spilleren har sin spisskompetanse i god spilleforståelse, en slepen teknikk og et godt skudd, og er en typisk boksåpner fra sin indreløperrolle. Spilleren vil kunne prestere på et høyt nivå i årene som kommer dersom årets utvikling får fortsette, og da blir hun en sentral spiller i Ranheims videre satsning på kvinnefotballen.

Årets kvinnespiller går til – Julie Haavi

Årets dommer 2017

Årets dommer er ung, fremadstormende og særdeles utviklingsorientert i sin dommergjerning. Dommeren fullførte nettopp Rekruttdommerkurset og søker tydelig videre i sin utvikling som dommer. Dommeren spiller på vårt G16-lag og er utover sine oppsatte kamper i dommergjerningen også opptatt av å kunne bidra til å tilfredsstille klubbens behov for nok dommere.

Han dømmer eksempelvis gjerne 20 kamper på en RIL-cup-helg eller Barnefotballhelg, og er dommeren som er ryddig, svarer raskt på forespørsler og som gjennomfører. Vi snakker selvsagt om at prisen som Årets dommer går til – Sindre Nicolaysen

Årets frivillig

Det legges ned tusenvis av timer i frivillig innsats hvert år for Ranheim Fotball. Ekte kjærlighet er avgjørende for at Ranheim kan hevde seg i norgestoppen. Årets frivillig har i mange år utmerket seg med en spesiell lidenskap for frivillig arbeid. På lagsnivå i aldersbestemt fotball og år etter år med ukuelig oppofrelse for livet rundt A-laget. Mellom kamper og på kampdag i ulike roller. Hun er initiativrik, setter standard for kvalitet hver dag, bidrar sterkt inn i fellesskapet med smittende humør og sterke prestasjoner i alt hun gjør. Hele familien er ekte Ranheim-fans som setter klubben foran alt. Nesten alt.

Vinneren av Årets frivillig er Stina Mostervik

Årets samarbeidspartner

Vi er heldige og har med oss stadig flere samarbeidspartnere som finner en verdi i å spille på lag med Ranheim. Det er ulike verdidrivere i et sponsorat. Vi ønsker å vektlegge betydningen av handel med andre samarbeidspartnere, engasjement, tilstedeværelse på møteplasser, aktivering av samarbeidsavtalen og et ønske om å utvikle felels verdier. Årets samarbeidspartner har utmerket seg med sterkt engasjement, vært aktivt tilstede på møteplasser og også vært med på å utvikle nye møteplasser. Årets samarbeidspartner er særs dyktig på å benytte andre samarbeidspartnere av Ranheim, de handler fra et tjuetalls samarbeidspartnere og går foran som et klasseeksempel på hvordan en sponsorpool bygger verdi. Humør og sterkt fellesskap er også gode kjennetegn med denne samarbeidspartneren.

Årets samarbeidspartner er Malermester Talseth & Husby

Årets ambassadør

Prisen til årets Ranheim-ambassadør skal gå til en person som over tid har vært en spesiell positiv ressurs for Ranheim. Gjennom sterk tro, positivitet, fremsnakking av klubben til andre og ekstraordinære bidrag. Det er noen av disse og prisen kunne/skulle gått til flere. Årets ambassadør er en ‘ekte’ Ranheim-mann som har spilt fotball selv på seniornivå, vært trener for aldersbestemte lag i mange år og nå i mange år være sponsor. Årets Ambassadør har de to siste årene vært blant de sterkest troende. Viste oss tillit på et punkt veldig få trodde på oss og har vært en særdeles viktig person for at vi har kunnet manøvrert oss gjennom tøft farvann. Vi er stolte over å ha både bedriften, engasjementet og ikke minst dette mennesket med i Ranheim.

Årets Ambassadør er Jens Juberg

Årets hederspris

Det er lett å slutte opp om mottakeren av Årets Hederspris 2018. Han har hatt omtrent alle tenkelige verv i Ranheim – som trener, leder, formann, lagleder og oppmann. Helt tilbake på 1980-tallet var han faktisk trener for alle aldersbestemte lag på Ranheim. Han startet opp jentefotballen i Ranheim og la grunnlaget for at det tidlig ble like naturlig for jenter og gutter å spille fotball på vår kant av byen. Kanskje aller viktigst – årets vinner av hedersprisen var en av de som gjorde en ekstraordinær innsats når klubben trengte det som mest – da mangelen på frivillige var høy og Ranheim var i akutt fare for å miste anlegget som har vært en avgjørende forutsetning for den utviklingen vi ser i dag. De senere årene har han fortsatt sitt virke som en del av det frivillige støtteapparatet rundt Ranheim fotball sitt herrer A-lag og er en utmerket kontinuitetsbærer for frivilligheten og utviklingsfokuset i vår klubb.

Vi snakker selvsagt om den velartikulerte historiefortelleren – Lars Brobakk

Legg inn en kommentar