Eliteserien

Skriv ut
Sist ut av våre seks Romjulsgaver, til terningkast seks, Eliteserien. Når det umulige ble mulig – det vil si når Ranheim rykket opp i Eliteserien!

Sesongen 2017 ble særdeles positiv og meget spesiell av mange årsaker, i tillegg til opprykket for herrelaget til Eliteserien. Vi rykker opp med Kvinnelaget vårt, den nye Sportsplanen versjon 1.0 er klar til implementering, framdriften for bygging av ny bane på Vikåsen er i rute og skjer ifølge planen til høsten 2018, drift av anlegget er hevet mange hakk, økonomien er sunn, samt at ny stor treningshall er underveis med byggestart sent 2018 på dagens parkeringstomt ved Arena 2 og 3. Som om ikke det er nok ligger det klart for en ønsket utvikling av hovedlagets rolle inn mot særidrettene, der vi i fotballavdelinga har et svært tett samarbeid for å få ut gode synergier i hverdagen – dette blir bra når vi får knadd sammen på modellen en stund.

Men FØR alt dette blir virkelighet og kvalitetene i implementering av Sportsplanen setter seg, FØR synergiene føles reelle i hverdagen, og FØR idrettslaget løftes betydelig, FØR alt, ja FØR vinteren er over, så starter ELITESERIEN 10.mars hjemme mot Brann. Som første kamp i 2018 denne lørdagen i mars skal vi altså møte rødtrøyene fra vestlandet. Smeller bomben av med en gang?

Ranheimsfotballen vil i forbindelse med Eliteserien i 2018 få oppleve:

 • «Drømmedagen»  – 10 utvalgte hjemmekamper i Eliteserien der ett av klubbens lag blir trukket ut til Drømmedag der hele laget får billetter til kampen. 12 av lagets spillere får dessuten:
  • Være maskotter og ballgutter under kampen
  • Komme inn i garderoben etter kampen
  • Mat og drikke etter innsatsen
  • En gave fra klubben
 • «Maskotter og ballhentere» ved 5 utvalgte hjemmekamper for like mange av våre lag. 12 spillere til hver av kampene.
 • «Åpen dag» – Barneskolene Vikåsen, Jakobsli og Ranheim blir invitert til en spekket aktivitetsdag nede på hovedbanen, der ungene kommer til å møte våre A-lagsspillere gjennom fysisk og sosial aktivitet på ulike poster.
 • «Fan-Zone» – På 8-10 utvalgte kampdager vil det være aktiviteter rigget opp på Arena 2, del A, slik at familien kan dra dit å kose seg før kampstart.
 • «Autografsone» – I en del av hjemmekampene vil det bli etablert en sone for å kunne få spillernes autografer og selfies 10 minutter etter kampslutt.

Hjemmekampene er i rekkefølge:

Brann – Stabæk – Haugesund – Vålerenga – Odd – Molde – Sarpsborg 08 – Start – Rosenborg Sandefjord – Strømdsgodset – Kristiansund BK – Bodø/Glimt – Lillestrøm – Tromsø.

Velkommen til et utviklende fellesskap med muligheter for mange fotballgleder i 2018.

Legg inn en kommentar