Nye baner i 2018

Skriv ut
Romjulsgave N øker vår kapasitet og dermed muligheter som klubb.

Etter mange timers jobbing over en lang tidsperiode så langt, gjenstår det enda en del før spader skal stikkes i jorda og nytt kunstgress kan rulles ut å bli dekke på den nye 9èr-banen som kommer på Vikåsen. En klubbdugnad er også en del av det som gjenstår her.

Da er det godt at alt går ifølge planen når vi nå runder nyttår. Den nye banen er planlagt ferdigstilt høsten 2018 dersom alt går som planlagt. Den nye banen vil måle 70 x 50 m i spillflate og vil muliggjøre en fast og forutsigbar baneplan for klubben.

Nye baner?
Ja, når ny bane står ferdigstilt på Vikåsen og 8 + 4 mål (5er og 7er) har fylt banen, vil dagens 7èr-bane (Arena 3) bli omgjort til permanent å huse 10-12 stk 3èr-vantbaner. Disse vantene har potensiell plass til 90-108 spillere som veksler på å spille 3v3-fotball.

Økt banekapasitet, 3èr-vantcuper, treningsvariasjon, bedriftsturneringer og mange nye bruksområder vil dukke opp her. Kanskje viktigst av alt, så skal denne banen kunne brukes som «Løkka» for alle våre spillere, der den frie leken med ball får plass, alene, noen få eller flere sammen, der den rene gleden dyrkes og spilleren kan finne sitt neste jeg i sin lek og utvikling.

3ervantene

Legg inn en kommentar