Romjulsgaver fra klubben i ditt hjerte

Skriv ut
Når årets julemiddag fremdeles kjennes godt i buken og julegavene med sine bånd, farger og størrelser er avdekket og ligger igjen i små personlige soner i stua, når 1.juledag gryr til med en god julefrokost som senker roen i oss og du faller tilbakelent i sofaen etter måltidet og håper på at andre rydder av bordet – DA kommer første av seks  deler med «Årets Romjulsgaver» på nett kl.10.00!

Hver dag i romjula avdekkes en ny romjulsgave sammen tidspunkt og i ventetiden kan du spekulere i innholdet på gaven ved å fundere på forbokstaven på det som kommer  ut, der vi 1.juledag starter med Romjulsgave S.

Romjulsgaver

Dette er Romjulsgaver for sesongen 2018 til alle våre bidragsytere i klubben. Til om lag to hundre trenere og over hundre lagledere, samarbeidspartnere, supportere, personer i utvalgene, dommere, og ikke minst særdeles flotte barn, unge og voksne som i 2017 har deltatt som spillere i en klubb som nå har et gjenreist og godt omdømme, og der kjerneverdiene FELLESKAP – GLEDE – UTVIKLING virkelig er styrende verdier for oss i hverdagen.

Klubbens administrasjon har med dette et inderlig ønske om at du får en julefeiring som svarer til dine viktigste håp og forventninger for høytiden.

God Jul og Godt Nyttår!
Vennlig hilsen Klubbledelsen

Legg inn en kommentar