4.div kvinner sikret opprykk til 3.div

Skriv ut
Med to kvinner seniorlag i 4.divisjon i 2017, så vi konturene tidlig i vinter at det kunne ende opp med å etablere klubben i 3.div og 4.div foran sesongen 2018. Våre to lag kom henholdsvis på 1. og 3. plass i sine avdelinger, etter å ha scoret utrolige 178 mål og med 2,2 poeng i snitt pr. kamp – klubben er klar for to divisjoner i kvinnefotballen neste år.

Bak resultater står det ofte en god prosess. Hovedtrener Tom Eskil Grande har forholdt seg tydelig til klubbens verdier og retningslinjer og har styrt, involvert og anerkjent mange. Ett av bidragene han har sørget for å få inn har kommet fra Trondheims-Ørn ved Mads Rino Pettersen.

Spillerutvikler Mads R. Pettersen fra Tr.heims-Ørn gjestetrente Ranheim kvinner

Ranheim etablerte en seriøs satsing på kvinnefotballen i år. Spillere og trenere fra Ranheim og naboklubben Charlottenlund var stammen i satsingen, og siden er det kommet til dyktige spillere med erfaring fra en lang rekke klubber i regionen, også Trondheims-Ørn.

Satsing krever at man legger ressurser og en god struktur til grunn for utviklinga av laget. I Ranheim ble dette bygget opp under kvinnelaget fra oppstarten, gjennom ukentlige treninger i Abrahallen i vinter, prioritet på hovedbanen Extra Arena og riktig oppsett av utstyr i laget. Laget har også egen fysioterapeut.

Trondheims-Ørn sin spillerutvikler Mads Pettersen deltok på flere av vinterens økter med sin kompetanse, og bidro i den tidlige fasen hvor utøvere fra flere klubber skulle spilles sammen til ett lag.

Mandag 25. september var Mads invitert tilbake for å gjennomføre en økt, denne gangen med fokus på offensiv lagstruktur. 28 fokuserte spillere deltok på treningen i høstsola på Ranheim Extra Arena.

MRP1

Med dedikerte spillere som er treningsvillige og mange kamper på senior denne sesongen er skadeforebygging viktig – Mads leder an:

MRP2

Med så mange spillere deles gruppa i to for å kunne skape de riktige treningsbildene og gi konstruktive tilbakemeldinger til enkeltspillere og gruppen:

MRP3

Spillerne er også engasjerte i pausene. Felles refleksjon er viktig for å utvikle lagets forståelse av sammenhengen mellom enkeltspillernes valg og strukturen i laget:

MRP4

Mads ønsker full innsats og trykk mot mål, og det får han:

MNP5

Vi ser fram til videre godt samarbeid med Trondheims-Ørn, og å kunne bruke deres kompetanse i fortsettelsen – takk for utmerket bidrag for Ranheim kvinner i 2017!

MNP6

 

Legg inn en kommentar