Strålende lørdag i Barnefotballen

Skriv ut
Det er andre gang vi gjennomfører Barnefotballdag etter den nye modellen som før årets sesong ble videreutviklet av klubbene i vår sone. Denne gangen samlet vi alle kull, gutter og jenter fra 7-10 år på samme dag – og for en dag det ble!

Her var mange kloke, ivrige, målrettede og omsorgsfulle hoder satt i sving for å skape den UTVIKLING vi søker i vårt FELLESSKAP i Barnefotballen. En sann GLEDE var å se overalt hos store og små, spillere, dommere, trenere og foresatte og ikke minst hos våre frivillige.

Noe av det nye i modellen nå fra tidligere er 2 kamper med 2 omganger i hver kamp. Mellom de to kampene får man satt en riktig lengde på pausen til det beste for spillerne. Med to omganger får trenerne påvirket tydeligere gjennom en pause, og det bli totalt sett mer spilletid for alle.

TEBF 01I utvalget av mat og drikke fører vi som Ambassadørklubb for EatMoveSleep en klar sunn linje, til det beste for våre spillere. Havrevafler, frukt, baguetter, fiskekaker, hamburger med hjemmelaget dressing og salat, samt smootie fungerer veldig godt i unge og eldre kropper. Og for de som lurer på det, så har det økonomiske overskuddet aldri vært i nærheten av årets før heller, selv om det er underordnet utviklingen på sport, kosthold og opplevelse.

EMS bred logo

 

 

 

Legg inn en kommentar