Ranheim Royals på Landsturnering 2017

Skriv ut
Helga 8. – 10. september, mens vi hjemme arrangerte EMS RIL-cup, gikk landsturneringen i fotball og håndball av stabelen på Jessheim.

Vårt FFU-lag, Ranheim Royals, deltok med 2 lag og til sammen 17 spillere.

Fredagskveld var det åpningsseremoni med Alex Rosen som konferansierer. Katrine Moholt ledet allsang – og det ble et svært spektakulært åpningsshow.

FFU LT 2017 - 1

Begge våre lag spilte 4 kamper hver. Mye bevisst og dermed godt spill ble vist, og resultatmessig gikk det også bra, der Ranheim Royals 1 kom på 2.plass og Ranheim Royals 2 kom på 3 plass.

Været ble en liten utfordring og på en av kampene lørdag minnet det mer om vannpolo enn fotballkamp idet regnet kom i strie strømmer. Men godværet var også tilstede som vi ser av bildet.

FFU LT 2017 - 2

Lørdagskveld var det bankett med Toastmaster Erik Thorstvedt. Taler og hilsninger fra Idretts- og kulturminister Linda Hofstad Helleland og Fotballpresident Terje Svendsen ble det også. Vår kjære venn Helge Gudmundsen (Flatås Lions) fikk vel fortjent Johannes M. Hofstads minnepris.

FFU LT 2017 - 3

Som lagledere for Ranheim Royals er det bare en ting å si – vi er svært stolte over samholdet og omtanken som alle spillere viser i laget, her beskrevet av Unn Tove med følgende sitat:

«Nå har jeg tilbragt nok en helg sammen med de flotteste menneskene jeg vet om, spillerne på Ranheim Royals. Like før premieutdelingen befestet de sin posisjon som verdens fineste gjeng med å si følgende – Du Unn Tove, hvis vi får en pokal så vil vi at Ola skal få den, selv om han ikke kunne være med, så er han en av laget lell!»

Da tok lagleder og mamma Unn Tove til tårene. … (Ola ble ikke med fordi landsturneringen blir for krevende for han. Å ha autisme er ikke for pyser, og det gir sine begrensninger.)

Legg inn en kommentar