Masse folk og flott høstvær satte ramma for en vellykket EAT MOVE SLEEP RIL-CUP 2017

Lagt ut av

Skriv ut
I helga arrangerte vi for første gang RIL-CUP i samarbeid med EAT MOVE SLEEP-konseptet til NFF og Bama. Det ble en vellykket turneringshelg med masse folk og stort sett flott høstvær på Ranheim Arena.

_MG_0342
7er-klassene på guttesida var de mest populære i årets turnering. I G11 og G12 deltok nærmere 60 lag. 

Rundt 2500 spillere, dommere, trenere, ledere, foreldre, søsken og andre publikummere var innom arenaen fra fredag til søndag. Det ble spilt over 400 kamper på opptil 12 baner samtidig, som alle ble startet og stoppet felles gjennom hele helga for å holde tidsskjemaet. Alle kamper ble dømt av våre dyktige klubbdommere som gjorde en betydelig dugnadsinnsat for klubben denne helga. I tillegg var frivillige fra alle involverte lagsceller med på å gjennomføre en turnering hvor det meste gikk som det skulle.

 

EMS2017_treerfotball
3v3-baner med vant gir masse ballberøring og involvering gjennom hele kampen.

I tillegg til det nye EMS-konseptet prøvde vi oss i år også med 3v3-fotball på våre nyinnkjøpte 3erbaner med vant. Det ble masse ballberøring, glede og utvikling for 7-åringene som fikk spille fire kamper á 13 minutter uten stopp. Vi tar med oss gode erfaringer som vi videreutvikler til neste års turnering.

 

EMS2017_teltomrade
Teltområdet med EAT MOVE SLEEP-teltene var hyppig besøkt fra morgen til kveld.

Gjennom EAT MOVE SLEEP var tradisjonell cupmat som pølser, is, boller og brus byttet ut med sunnere alternativer som grovere vafler, smoothies, frukt, mineralvann, lys lapskaus, salat og wraps. Dette ble overraskende godt tatt i mot. I tillegg ble grilling av hamburgere og fiskekaker en stor suksess. Det var også yrende liv i teltområdet der EAT MOVE SLEEP var representert med både konkurranser, infostand og utdeling av frukt og laksetaco.

 

Turneringsledelsen ønsker å takke alle involverte for at dere bidro til å skape en fantastisk godt gjennomført turnering. Uten frivillig innsats fra små og store ville det vært umulig å gjennomføre en turnering av denne størrelsen. Nå er det bare å ta med seg de gode erfaringene fra i år og skape en enda bedre turnering neste år – hvor vi blir enda bedre på fellsskap, på glede, og på utvikling!

Legg inn en kommentar