Ranheim Keeper også 3. og 17.september

Skriv ut
Årets nyskaping «Ranheim Keeper» har vært en umiddelbar suksess. Vi fortsetter med to-timers økter i forkant av hjemmekamp for vårt OBOS-lag. Hele 30-40 spillere i alderen 10-15 år har funnet veien til øktene hver gang så langt – strålende tall!

Øktene, som er styrt av vår toppkeepertrener Arne-Cato Gellein, har hatt en liten teoribit i klubbhuset før praksis ute. I praksisen er spillerne fordelt i differensierte grupper, og kun keepere tilhørende toppfotballen har vært trenere sammen med Arne-Cato og vår hovedtrener for G19 Elite, Martin Sørensen.

Vi fortsetter tiltakene i forkant av hjemmekampene 3. og 17.september mot henholdsvis Kongsvinger og Elverum. Oppstart for øktene er alltid 5 timer før OBOS-kampens start, og det betyr 13.00 ved disse datoene.

 

Legg inn en kommentar