FairPlay-pris til G11

Skriv ut
Under SpareBank 1 SMN Cup 2017 sist helg ble deltagende lag, trenere, dommere, kampverter og publikum utfordret til å observere og rapportere inn gode og positive Fair Play opplevelser. Som klubb ønsker Strindheim IL å fremme de verdiene som de forbinder med Fair Play gjennom blant annet denne kåringen.

De fikk inn tre konkrete og uavhengige observasjoner som gjorde dem trygge på vinneren

Klubben som vant stilte med hele 5 ulike lag i cupens G11-klasse, og de samme observasjonene ble gjort på flere av disse lagene.

Vinneren av Fair Play kåringen under SpareBank 1 SMN Cup 2017 ble hele treningsgruppa til RANHEIM G11.
Observasjoner og innrapportering:

I kampen mellom Ranheim og Utleira (jevnbyrdighetskamp i G11) har dommeren spesielt lagt merke til en enkelthendelse der en konkret spiller på Ranheim hjalp en skadet motstander opp, og var opptatt av om det gikk bra.

I kampen mellom Ranheim og Utleira (jevnbyrdighetskamp i G11) rapporterer kampvert som en kommentar fra publikumsgruppa til Utleira: «Når du ser at en motstander på 11 år er så oppriktig opptatt av motstanderens skade og om det går bra med vedkommende, har det med holdninger å gjøre. Her har «de voksne» rundt laget åpenbart «truffet på skiva» og overført gode verdier til guttene.»

I kampen mellom Ranheim 4 og Verdal 1 i G11 har en annen dommer spesifikt lagt merke til at en annen Ranheim-spiller var opptatt av å hjelpe en skadet motspiller opp samtidig med at det vanket en unnskyldning.

Strindheim IL ved Ole Morten Hustad gratulerer RANHEIM G11 med premien som er en såkalt SKILLS DAY (treningsøkt) fra Coerver Coaching.

100 % FELLESSKAP gir GLEDE og deretter UTVIKLING. Stolt klubb takker hele G11 for utvist klokt lederskap, sterke verdier og utvikling av HELE mennesket.

Legg inn en kommentar